Dag van de Trage Weg 2023

Ontdek trage wegen in je buurt tijdens Dag van de Trage Weg in het weekend van 14 en 15 oktober!Terug naar overzicht

14 oktober 2023 | 09u00

Start

15 oktober 2023 | 18u00

Einde

gratis

prijs
Delen

Meer en betere trage wegen: dat is waar duizenden mensen de aandacht voor vragen op de Dag van de Trage Weg. Een weekend lang genieten wandelaars, fietsers en ruiters van prachtige tochten. Langs nieuwe of juist bedreigde paden. In de stad of in ’t groen. Dit jaar vindt de Dag van de Trage Weg plaats op 14 en 15 oktober.

Programma

In onze regio valt er heel wat te beleven. Binnenkort lees je hier meer over het programma in onze regio.

Op www.dagvandetrageweg.be vind je altijd de meest recente informatie en alle praktische details.

Bekijk het volledige programma


Organiseer zelf een activiteit

Ook jij kan een activiteit organiseren op Dag van de Trage Weg! Of je nu lid bent van een wandelclub, natuurorganisatie, lokaal bestuur, wijkcomité of een paar enthousiaste buren: iedereen kan een activiteit organiseren, als je maar een hart hebt voor trage wegen.

Alle activiteiten op, langs of over trage wegen zijn welkom. Van een klassieke wandeltocht tot een avonturenparcours, van een zwerfvuilactie tot de opening van een nieuw pad: alle acties die mensen samenbrengen rond trage wegen zijn top.

Op www.dagvandetrageweg.be vind je tonnen inspiratie. Je kan er meteen je activiteit registreren. Trage Wegen zorgt voor communicatie en ondersteuning. Vragen welkom via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.