Dag van de Trage Weg 2024

Vier mee Dag van de Trage Weg op 19 en 20 oktober 2024!19 oktober 2024 | 09u00

Start

20 oktober 2024 | 18u00

Einde

gratis

prijs
Delen

Meer en betere trage wegen: dat is waar duizenden mensen de aandacht voor vragen op de Dag van de Trage Weg. Een weekend lang genieten wandelaars, fietsers en ruiters van prachtige tochten, picknicks tot zwerfvuilacties tot herfstwandelingen, peddelavonturen, buurtfeesten, fotozoektochten en trailrunwedstrijden langs nieuwe of juist bedreigde paden. In de stad of in ’t groen. Dit jaar vindt de Dag van de Trage Weg plaats op 19 en 20 oktober.

Op www.dagvandetrageweg.be vind je altijd de meest recente informatie en alle praktische details.

Bekijk het volledige programma


Organiseer zelf een activiteit

Ook jij kan een activiteit organiseren op Dag van de Trage Weg! Of je nu lid bent van een wandelclub, natuurorganisatie, lokaal bestuur, wijkcomité of een paar enthousiaste buren: iedereen kan een activiteit organiseren, als je maar een hart hebt voor trage wegen.

Alle activiteiten op, langs of over trage wegen zijn welkom. Van een klassieke wandeltocht tot een avonturenparcours, van een zwerfvuilactie tot de opening van een nieuw pad: alle acties die mensen samenbrengen rond trage wegen zijn top.

Op www.dagvandetrageweg.be vind je tonnen inspiratie. Je kan er meteen je activiteit registreren. 

 

Dag van de Trage Weg is een initiatief van Trage Wegen vzw, Tous à Pied en Walk Brussels en wordt gesponsord door Koersmix.