Infosessie inventarisatie trage wegen Destelbergen

Hou je van wandelen en wil je je omgeving op een andere manier leren kennen? Kom op zaterdag 8 juni om 9u30 naar Ontmoetingscentrum De Kollebloem in Destelbergen. Je krijgt alle info die je nodig hebt om de inventarisatie van trage wegen in Destelbergen tot een goed einde te brengen.Ontmoetingscentrum De Kollebloem - Leenstraat 18 - 9070 Destelbergen

Startplaats

8 juni 2024 | 09u30

Start

8 juni 2024 | 12u00

Einde

gratis, inschrijven verplicht

prijs
Delen

Gemeente Destelbergen werkt aan een beleidskader voor haar traag netwerk. Dit is een langetermijnvisie die het netwerk van verbindingen voor fietsers en voetgangers moet verbeteren en verfijnen. De gemeente werkt hiervoor samen met Trage Wegen vzw en Regionaal Landschap Schelde-Durme.

De inventaris van alle trage wegen in Destelbergen dateert van 2010. Sindsdien zijn er nieuwe paadjes bijgekomen maar werden er ook wegen afgesloten. Om al deze veranderingen in kaart te brengen doet de gemeente beroep op inwoners voor een terreincheck die plaatsvindt tijdens de zomer van 2024 met een inventarisatie-app. 

Hou je van wandelen en wil je je omgeving op een andere manier leren kennen? Kom op zaterdag 8 juni om 9u30 naar Ontmoetingscentrum De Kollebloem. Je krijgt alle info die je nodig hebt om deze missie tot een goed einde te brengen.

 

Wanneer?

Zaterdag 8 juni om 9.30u, het einde is voorzien om 12u.

Waar? 

Ontmoetingscentrum De Kollebloem - Leenstraat 18 - 9070 Destelbergen

 

Breng je smartphone mee. De app werkt enkel op Android-toestellen, wij voorzien tablets.

Inschrijven verplicht en doe je via info@destelbergen.be

 

Voor meer info kan je terecht bij Lies Vervaet: lies@rlsd.be of 0495 42 47 66.

 

Meer weten over hoe we werken aan trage wegen? Je leest er alles over op de projectpagina.

© RLSD
© RLSD