Klankinstallatie Sohnarr Sjel

Klankinstallatie als toevluchtsoord in de natuurTerug naar overzicht

Berlare, Donkmeer

Startplaats

27 mei 2022 | 10u00

Start

3 juli 2022 | 17u00

Einde

gratis

prijs
Delen

Van 23 juni tot en met 3 juli 2022 vormt de Scheldevallei de bron voor een nieuw muziekfestival rond klimaat, natuur en duurzaamheid. Van 27 mei tot en met 3 juli 2022 kan je in Berlare aan het Donkmeer genieten van deze speciale klankinstallatie als toevluchtsoord in de natuur.

Patricia Vanneste bracht in 2020, onder de naam van haar nieuwe soloproject Sohnarr, het album Coral Dusk uit. Ze schreef en nam alle muziek op tijdens een soloreis door Zweden en Noorwegen, waarbij ze zich, van hut naar hut trekkend, volledig afzonderde om te versmelten met de natuur. Haar zelfbewustzijn vervaagde en ze vond de essentie waarnaar ze op zoek was. De creatieve bron binnenin kreeg vrij spel, met een beklijvend muzikaal debuut als resultaat. 

De Sjel  is een rondreizende installatie, ontworpen in samenwerking met architect Sam de Bock. Een architecturaal uitgepuurd paviljoen, een shelter die versmolten lijkt met de omgeving dankzij de spiegelende wanden. Je kan er schuilen, jezelf vergeten en versmelten met het omliggende landschap. Je kan er rustig plaatsnemen en Coral Dusk integraal beluisteren. Geen betere concertzaal voor Patricia’s muziek dan te midden van de desolate natuur. Een plaats waar afzondering en verbinding hand in hand gaan onder invloed van muziek en de helende kracht van de natuur.  

Praktische informatie

Inschrijven

De installatie is gratis te bezoeken. Je vindt deze van 27 mei tot en met 3 juli 2022 aan het Donkmeer in Berlare. De installatie gaat elke dag open om 10u00 en sluit om 17u00.

Praktische informatie