STROOM - Midzomernacht

Op 21 juni vormt het Donkmeer in Berlare het decor van één van Shakespeare’s meest iconische toneelstukken: A Midsummer Night's Dream. Dompel je onder in een betoverende zomernachtsdroom!Terug naar overzicht

Donkmeer, Berlare

Startplaats

21 juni 2023 | 20u30

Start

21 juni 2023 | 22u00

Einde
Delen

Midzomernacht: liefdesperikelen op het meer

Op de avond van de zomerzonnewende vieren we de liefde met Mendelssohns feeërieke orkestmuziek bij Shakespeares romantische komedie: A Midsummer Night’s Dream. Deze oer-romcom is een cataloog van zowat alle relationele ups en downs die geliefden op hun pad kunnen vinden: van liefde op het eerste gezicht, tot wanhoop, overspel, jaloezie én verzoening! 

Regisseur Tom Goossens maakt er in zijn eigen tekst, samen met de acteurskoppels Tom?Van?Dyck & Alice Reijs en Koen De Graeve & Ariane?van?Vliet een spetterende, symfonische ruzie van. Maar aan het eind komt alles natuurlijk goed en bezegelt Mendelssohns beroemde bruiloftsmars al het liefdesgeluk.

Het Donkmeer in Berlare wordt op 21 juni omgetoverd tot een uniek sprookjesachtig decor waarin het Symfonieorkest Vlaanderen, het vocaal ensemble Air4Six onder leiding van dirigent Risto Joost en de vier acteurs je meenemen in de emotionele achtbaan van de liefde.

Vier de zomerzonnewende met ons en laat je betoveren door deze grappige, romantische komedie met prachtige muziek!

 

Uitvoerders

Koen De Graeve, acteur
Ariane van Vliet, actrice
Tom Van Dyck, acteur
Alice Reijs, actrice

Symfonieorkest Vlaanderen
Air4Six, vocaal ensemble
Risto Joost, dirigent

Tom Goossens, regisseur

 

Wanneer?

Woensdag 21 juni om 20.30u

Waar?

Donkmeer, Berlare

Info en tickets

https://www.festivalstroom.be/nl/programma/ 

© Gent Festival van Vlaanderen
© Gent Festival van Vlaanderen
© Gent Festival van Vlaanderen