Dag van de Trage Weg

Vier mee 20 jaar trage wegen op de Dag van de Trage Weg op 15 en 16 oktober!Terug naar overzicht

15 oktober 2022 | 09u00

Start

16 oktober 2022 | 18u00

Einde

gratis

prijs
Delen

Meer en betere trage wegen: dat is waar duizenden mensen de aandacht voor vragen op de Dag van de Trage Weg. Een weekend lang genieten wandelaars, fietsers en ruiters van prachtige tochten. Langs nieuwe of juist bedreigde paden. In de stad of in ’t groen. Dit jaar vindt de Dag van de Trage Weg plaats op 15 en 16 oktober.

Programma

Het programma voor de Dag van de Trage Weg is nog volop in opbouw. Op www.dagvandetrageweg.be vind je altijd de meest recente informatie.

Organiseer zelf een activiteit

Ook jij kan een activiteit organiseren op Dag van de Trage Weg! Of je nu lid bent van een wandelclub, natuurorganisatie, lokaal bestuur, wijkcomité of een paar enthousiaste buren: iedereen kan een activiteit organiseren, als je maar een hart hebt voor trage wegen.

Alle activiteiten op, langs of over trage wegen zijn welkom. Van een klassieke wandeltocht tot een avonturenparcours, van een zwerfvuilactie tot de opening van een nieuw pad: alle acties die mensen samenbrengen rond trage wegen zijn top.

Op www.dagvandetrageweg.be vind je tonnen inspiratie. Je kan er meteen je activiteit registreren. Trage Wegen zorgt voor de communicatie én voor ondersteuning. Vragen welkom via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.