Trage wegen in Temse (ontmoetingsmoment Wegspotters)Terug naar overzicht

Administratief Centrum De Zaat, Temse

Startplaats

21 juni 2022 | 20u00

Start

21 juni 2022 | 22u00

Einde

gratis

prijs
Delen
Ontmoetingsmoment voor wegspotters

Om de trage wegen in goede staat te houden, werkt de gemeente Temse al enkele jaren samen met "Wegspotters". Dit zijn vrijwilligers die één of meerdere zelfgekozen trage wegen regelmatig bewandelen, en problemen zoals sluikstorten, omgevallen bomen, ... signaleren aan de gemeente.

Op 21 juni organiseren we een gemeentelijke bijeenkomst voor alle actieve wegspotters in Temse. Het wordt fijn om elkaar terug te ontmoeten na lange tijd, en ervaringen uit te wisselen. Er zal ook uitleg gegeven worden over het nieuwe systeem Routechecker.
 

Ook nieuwe vrijwilligers zijn welkom!

Heb jij een passie voor wandelen, kan je genieten van de rust langs trage wegen, en heb je zin om minstens 4 keer per jaar een aantal zelfgekozen trage wegen te bezoeken en controleren en obstakels door te geven aan de gemeente? Dan ben je van harte welkom! Je komt er alles te weten over het project en we bekijken welke trage wegen je voor jouw rekening kan nemen.

  • Wanneer? Dinsdag 21 juni 2022
  • Waar? Administratief Centrum De Zaat, Zaal De Arcke op de 5de verdieping
  • Vragen? Heb je hier nog verdere vragen over? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lies Vervaet, medewerkster trage wegen bij Regionaal Landschap Schelde-Durme via lies@rlsd.be 

Inschrijven

Deelname is gratis maar gelieve wel op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar groen@temse.be