Vacature Landschapsontwerper (voltijds)

Voltijds contract van onbepaalde duurTerug naar overzicht
Delen

Ben jij een teamspeler, heb je een passie voor ontharding en blauw-groene dooradering van het landschap? Werk je graag via participatie en co-creatie? Ben je vertrouwd met biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatadaptatie? Dan ben jij misschien de landschapsontwerper/stedenbouwkundige die ons team Natuur in de Buurt zoekt! 

Je bent binnen ons team Natuur in de Buurt verantwoordelijk voor het zoeken naar mogelijkheden voor ontharding en het uitwerken van onthardings- en andere groenprojecten. Finaliteit van deze (onthardings)projecten is om er biodiverse en warme ontmoetingsplekken voor de buurt van te maken. Samen met de collega’s maak jij hiervoor gedragen ontwerpen en zet dit om tot mooie realisaties.

Verder werk je als landschapsontwerper/stedenbouwkundige binnen ons team Natuur in de Buurt mee aan allerlei andere projecten om de natuur dichter bij de mensen te brengen: avontuurlijke speelplaatsen, uitdagende parken, natuurlijke speelbossen, luwteplekken,… Je overlegt met collega’s, groendiensten, burgers, aannemers,... Je verbeeldt de ideeën in wervende tekeningen/plannen /ontwerpen en maakt de vertaalslag van deze verbeelding naar technische bestekken voor de uitvoering en zorgt voor een correcte vergunning. Je staat in voor de opvolging van de uitvoering, de budgetten en de nazorg.

Solliciteren kan tot en met 28 augustus! 

Bekijk hier de vacature
© Jan Christiaens