Oproep: Organiseer een activiteit tijdens Dag van de Trage Weg!

Organiseer jij ook een activiteit op Dag van de Trage Weg in het weekend van 14 & 15 oktober 2023?Delen

Fietstochten, wandelingen, lintje-knip bij nieuwe paden, picknicks, zoektochten en nog veel meer… Tijdens de Dag van de Trage Weg komen duizenden wandelaars, fietsers, ruiters en andere enthousiastelingen een weekend lang samen op en langs trage wegen. Dit jaar is dat op 14 en 15 oktober.

Dag van de Trage Weg is dé opendeurdag van de trage wegen. Onbekende parels, eeuwenoude paden en zelfs bedreigde wegjes zijn het hele weekend het decor voor
zo’n 400 activiteiten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Van de Westhoek tot het Maasland. Van Hoogstraten tot in Aarlen. In het groen of in de stad. Langs historische wegen of gloednieuwe doorsteekjes. 

Doe mee en organiseer een activiteit in jouw buurt! Iedereen kan een activiteit op het programma zetten: een wandel- of mountainbikeclub, jeugdbeweging, werkgroep of een wijkcomité of een natuurvereniging. Ook activiteiten van lokale besturen of samenwerkingen tussen verschillende groepen zijn van harte welkom. 

Doe je mee? 

Op www.dagvandetrageweg.be vind je meer info en inspiratie. Je kan er meteen je eigen activiteit registreren. Trage Wegen zorgt voor communicatie en ondersteuning. Vragen? Nee contact op met Trage Wegen vzw via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 29.

Regionaal Landschap Schelde-Durme ondersteunt alvast twee gemeenten bij een activiteit op de Dag van de Trage Weg. Binnenkort meer hierover.