TERUGBLIK: KNOTCURSUS SINT - PAUWELS

Knotbomen zijn van onschatbare waarde voor de natuur. Met Goed Geknot linken we eigenaars van knotbomen aan vrijwillige knotters. Knotters zorgen voor een gratis onderhoud en krijgen in ruil het brandhout mee naar huis. Hier vind je een terugblik op onze praktijkdag in Sint-Pauwels waarbij 10 nieuwe vrijwilligers op een veilige en correcte manier leerden bomen knotten.Delen

Knotbomen zijn van onschatbare waarde voor de natuur. Met Goed Geknot linken we eigenaars van knotbomen aan vrijwillige knotters. Knotters zorgen voor een gratis onderhoud en krijgen in ruil het brandhout mee naar huis.

In de schaduw van de Roomanmolen en de kerk van Sint-Pauwels vond op zaterdag 28 januari een geslaagde praktijkdag knotten plaats. 10 nieuwe vrijwilligers leerden er op een veilige en correcte manier bomen knotten. Hier vind je enkele sfeerbeelden.

Wil je zelf vrijwillig knotter worden? Of heb je weinig ervaring maar wel interesse in een knotcursus? Op Goed Geknot ontdek je alles wat je zelf kan doen voor onze knotbomen.

Goed Geknot
© RLSD
Goed Geknot
© RLSD