Vacature projectmedewerker STROOM. Festival in de Scheldevallei

Heb je ervaring met de organisatie van evenementen, hou je van projectmatig werken en heb je affiniteit met natuur en landschap? Regionaal Landschap Schelde-Durme en Nationaal Park Scheldevallei zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een nieuwe collega om STROOM. Festival in de Scheldevallei in goede banen te leiden.Terug naar overzicht
Delen

Heb je ervaring met de organisatie van evenementen, hou je van projectmatig werken en heb je affiniteit met natuur en landschap? Regionaal Landschap Schelde-Durme en Nationaal Park Scheldevallei zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een nieuwe collega om STROOM. Festival in de Scheldevallei in goede banen te leiden.

Als projectmedewerker ben je (mee) verantwoordelijk voor de uitwerking en realisatie van STROOM. Festival in de Scheldevallei, een jaarlijks evenement dat bezoekers meeneemt op een muzikale ontdekkingstocht langs de Schelde waarbij klimaat en duurzaamheid een prominente plaats krijgen. Grote concerten wisselen af met oeverconcerten en enkele discours rond natuur en klimaat.

De vacature vind je hier. Solliciteren kan tot en met 3 januari 2024.

© Jonathan De Maeyer
© Bjorn Comhaire